VERBREED JE HORIZON

Taalcursussen, bijlessen, privélessen en workshops voor particulieren en bedrijven.

Workshop Franstalige muziek

Bij mijn cursussen speelt cultuur een belangrijke rol. Zo besteed ik altijd een les aan liedteksten omdat er veel uit te halen valt, zoals geschiedenis, bijzonder taalgebruik, maatschappelijke ontwikkelingen en algemeen tekstbegrip in een vreemde taal. Die lessen zijn altijd een succes en daarom besloot ik om er een workshop van te maken. Inmiddels zijn er zelfs verschillende versies (o.a. een "gewone" workshop, een workshop op maat, een voor Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, voor de Dag van de Franse Taal). Gaat u mee op ontdekkingsreis?


Workshop met playlist van Verbreed Je Horizon

Met deze workshop gaat u op een muzikale reis door de tijd. Na ruim anderhalf uur weet u meer over bekende én minder bekende Franse muziek (van chanson tot pop en rock), het taalgebruik en de eventuele culturele of historische achtergronden. Tijdens de workshop is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Aangezien de groepjes klein zijn (min. 2, max. 4 personen), is er veel aandacht voor de muziek en verhalen. De voertaal is Nederlands, dus de workshop is ook leuk als u de taal niet (zo goed) beheerst.

Kosten: € 20,- pp (inclusief teksten, thee/koffie en Franse lekkernijen).

Tip: U kunt ook een waardebon voor een workshop cadeau doen! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Eerstvolgende workshops:

Dinsdag 17 september
Gewone workshop
20:00 - 21:45
Vrijdag 27 septemberGewone workshop
10:00 - 11:45
Zondag 29 septemberGewone workshop14:00 - 15:45
Zondag 20 oktoberGewone workshop14:00 - 15:45
Donderdag 14 novemberThema: Dag van de Franse Taal
14:00 - 15:45


Voor de bovenstaande workshops kunt u de VJH-waardebon gebruiken. Geen waardebon, maar nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie.

Hou deze site, de nieuwsbrief (u kunt zich hier aanmelden), Facebook en Twitter in de gaten voor nieuwe data. Hebt u zelf al een groepje van min. 2 en max. 4 personen bij elkaar? Neem gerust contact op om een datum af te spreken.


Workshop op maat

Bent u benieuwd naar de betekenis van uw favoriete Franstalige nummer(s)? Liever een workshop voor uzelf en een naaste? Vraag dan een privé-workshop aan.

O.a. zij gingen u voor:

- Twee personen: een jarige kreeg de workshop cadeau. Favoriete artiesten: o.a. Edith Piaf, Liesbeth List. Ik maakte er een associatieve zwerftocht door taal (Frans én Nederlands), poëzie en covers van.

- Vier personen: cadeau van een van hen aan de anderen voor de goede zorgen tijdens ziekte. Het werd een vrolijke middag met een afwisselende playlist, met voor ieder wat wils. Op locatie bij de gulle gever.


Tip: U kunt ook een waardebon voor een workshop cadeau doen! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een workshop bij Verbreed Je Horizon is een belevenis voor uzelf, een verjaardag, een teamuitje, personeelsuitje of vriendengroep!